GYORSKERESŐ:
  ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK: +36 20 4036296

- Mert megbízható cég vagyunk
- Minden igényt igyekszünk kielégíteni
- Ügyfeleinket rugalmasan kezeljük
- Díjazzuk a hűséget
- "imádjuk a gépeket" -mi dolgozunk is velük!Nagy hangsúlyt fektetünk építőipari kivitelező partnereink, magas színvonalon történő kiszolgálására. 

Egyedi szerződéskötési lehetőséget kínálunk minden kivitelező, fővállalkozó partnerünk részére. Legyen az kis családi vállalkozás vagy  nagyvállalat.

 • kölcsönös hosszú távú együttműködés, 
 • Minden igényt kielégítő géppark az akkumulátoros gépektől a gyémánt- magfúrókig.
 • Partnereinknek tudunk célgépeket biztosítani az alapozástól kezdődően a szerkezetépítésen át az utolsó burkolat elhelyezéséig.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük keressen minket elérhetőségeinken!

Egyedi, személyre szabott árak


Partnereink fontosak számunkra ezért minden ügyfelünk igényeit törekszünk egyedileg kielégíteni, standardok helyett havi forgalom alapján állapítjuk meg a kedvezmények mértékét, hogy az Ön cége részére minimálisra csökkentsük a bérleti költségeket.


Minden esetben egyedi szerződés


Ha Ön kivitelezéssel, Fővállalkozással foglalkozik érdemes megkeresnie minket. Cégek részére egyedi szerződési lehetőséget kínálunk, rugalmasan kialakított feltételek mellett, hogy valóban azt a szolgáltatást válassza amire szüksége van.


Gépbeszerzés


A piacon szinte egyedi ajánlattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben netto 200.000 Ft alatti gépet, eszközt szeretne bérelni amit nem talál meg kínálatunkban és bérleti szándéka legalább 5 munkanapra szól, mi 1-2 munkanapon belül beszerezzük a kívánt berendezést és a standard bérleti feltételeink elfogadása mellett már bérelheti is tőlünk.

Amennyiben drágább, vagy ritkábban kölcsönözhető eszközre van szüksége akkor sem zárkózunk el a beszerzéstől, hiszen célunk, hogy minden elvárásnak meg tudjunk felelni. A nagyobb értékü gépek beszerzését minimális bérleti időtartamhoz kötjük, amit határozott idejű bérleti szerződés keretei között tudunk biztosítani megrendelőink részére.


Tartós bérlet


Lehetőséget nyújtunk partnereinknek, hosszantartó határozott idejű bérleti konstrukcióban esetleg kontingensen alapuló gépkölcsönzésre. Minden ötletre nyitottak vagyunk ami kölcsönösen jövedelmező kapcsolatot eredményez, egyedi igényével keressen minket elérhetőségeinken bizalommal.


Gépfutár szolgáltatás


Amennyiben bérelne tőlünk valamilyen gépet, de problémát jelent az elszállítása akkor egyedi ajánlat alapján vagy a bérlet volumenének függvényében akár ingyenesen ki és visszaszállítjuk Önnek. 


Anyagbeszerzés


Cégek részére vállaljuk az alábbi iparcikkek folyamatos beszerzését, szerződéskötéssel, rugalmas fizetési ütemezéssel, kiszállítással:


 • építőipari kéziszerszámok,
 • talicska, lapát, stb.
 • fogyóeszközök (vágókorongok, hegesztéstechnika, fúrószárak, stb.),
 • védőfelszerelések munkaruha,
 • fémtömegcikk (szög, csavar, kötőelemek, bádogtermékek, drót stb.),
 • fóliák, geotextil,
 • leválasztó olaj, kenőanyagok
 •  vegyi anyagok


ELÉRHETŐSÉGÜNK

2351 Alsónémedi, Fő út 80.

+36 20 4036296

info@toolrent.hu

A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.