GYORSKERESŐ:
  ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK: +36 20 4036296

- Mert megbízható cég vagyunk
- Minden igényt igyekszünk kielégíteni
- Ügyfeleinket rugalmasan kezeljük
- Díjazzuk a hűséget
- "imádjuk a gépeket" -mi dolgozunk is velük!


.


Üzletünkben és webáruházunkban megtalálhatóak a biztonságos munkavégzéshez szükséges ruházati cikkek, nadrágok, pulóverek, kabátok, mellények, pólók, cipők, bakancsok, szandálok és csizmák nagy választékban, elérhető raktárkészlettel. 


Beszállítóinkkal közösen rugalmasan és gyorsan tudjuk teljesíteni a nagyobb megrendeléseket is, akár szitanyomott vagy hímzett emblémázással is.


Kínálatunk összeállításánál törekedtünk a kompromisszumok nélküli minőségre, Prémium márkánk a Lee Cooper Workwear , valamint a minden kategóriában magas minőséget produkáló SARA , Kapriol és Neo Tools munkaruhák  európai gyártásúak. Urgent márkánk távolkeleti gyártású, de minősége vetekszik az európai gyártókéval.


Munkavédelmi lábbeli esetén DEMAR, Artra, Urgent, PPO termékeket tartunk készleten, böngésszen kedvére webáruházunkban, vagy látogassa meg üzletünket, ahol kb. 30 féle cipő, bakancs és csizma közül választhat kedvére!


Minden termékünkre minimum 6 hónap jótállást vállalunk!N
eo Tools szerszámaink a legigényesebb felhasználók elvárásai szerint lettek megtervezve. S épp azért teljesítik a legmagasabb minőségi követelményeket, hogy ezen elvárásoknak megfeleljenek. Ezért használunk a gyártási folyamatokban gondosan válogatott anyagokat, a szerszámok minőségét pedig folyamatos vizsgálati eljárások keretében szigorúan ellenőrizzük. Így már nyugodtan garantálhatjuk a legjobb minőséget, amelyet bizonyít a NEO mechanikus szerszámokra nyújtott 25 éves garancia is. A garancia kiterjed minden gyártási és anyaghibára, amely a vásárlástól számított 25 éven belül jelentkezik. A NEO-márkát választva állandó színvonalon kapja a minőséget.
 
A NEO szerszámok profiknak készülnek, ezért nálunk a legjobb minőség és a tartósság élveznek elsőbbséget. Laboratóriumainkban nap, mint nap speciális tartóssági teszteknek vetjük alá a szerszámokat. Ezért végeztetünk vizsgálatokat független, és elismert tanúsító intézetekkel, hogy biztosak lehessünk abban, hogy megfelelünk a követelményeknek. Ezek eredménye garantálja a NEO kéziszerszámokra adott legfontosabb minőségi tanúsítványokat. TÜV T+M, ISO és DIN.
 

A Kapriolnak már 90 éves történelme van, több, mint 4.000 katalógusterméke, több, mint 40 országban elismert márka (Olasz, Német, Horvát, Montenegro, Románia, Szlovákia, Bosznia-Hercegovina, Magyarország..), nemzetközi színvonalúvá vált.
 
A Kapriol márka a minőség és a biztonság, az innováció és a megbízhatóság szinonimája. A kéziszerszámok, az elektromos kéziszerszámok, a munkaruhák és a munkavédelmi eszközök a gyártást megelőzően alapos átvizsgáláson mennek keresztül annak meghatározására, hogy mely feltételek szükségesek a napi teljesítményhez.


Már több mint 60 éve a ROTHENBERGER világszerte vezető szerepet tölt be az innovatív és technológiailag igényes csőszerelő szerszámok és gépek gyártása területén.

A szakemberek kiemelt partnereként a ROTHENBERGER teljeskörű megoldásokat kínál a csőszerelési anyagok installálása, kiegészítő szolgáltatások valamint a karbantartási munkálatok esetén. A ROTHENBERGER által gyártott, több mint  5.000 termékkel a világ legszéleskörűbb prémium kategóriás csőszerelési szerszámok és gépek kínálatát nyújtja. 
 Az IWELD Kft. eltökélt, hogy partnerein keresztül a hegesztés és vágás szélesebb területén a lehető legversenyképesebben nyújtson hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

 Termékeink, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb gépekig az általunk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag számunkra készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a termékfejlesztés beszállítóinkkal közösen napi munkánk legfontosabb része. 


Webáruházunkban és üzletünkben megtalálja az IWELD termékek széles választékát:


  • hegesztőgépek AWI, MMA, MIG-MAG
  • hegesztőpajzsok 
  • védőruházat, kesztyűk, cipők
  • hozaganyagok: elektródák, awi és lángpálcák, huzalok
  • AWI és MIG tartozékok (áramátadók, gázlencsék, stb.)
  • Nyomáscsökkentők  és tömlők AR, Co2, O2, PB
  • hegesztési vegyi anyagok és védőgázok

Az Amtra csoport 20 éve működik a piacon. Több, mint 16 márka vezető előállítói és kereskedői az autós vegyszerek és professzionális tisztítószerek terén.

Clinex márkájú terméküket néhány éve indították el a Horeca hálózat tagjai, tisztítóvállalatok, karbantartási részlegek, autómosók és minden olyan vállalat számára, melyek professzionális tisztítószereket használnak.

Termékeik széleskörűen alkalmazhatóak éttermekben, hotelekben, iskolákban, ipari és kereskedelmi üzemekben, autómosókban, irodákban, közintézményekben és üzemi csarnokokban egyaránt. A kínálatukban szereplő, prémium minőségű termékek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Termékeink minőségét az ISO 9001 és az Üzleti Hitelesség D&B (Dun & Bradstreet) minőségi tanúsítványa biztosítja.


A legmodernebb technológiák – biológiailag lebomló összetevőket és a nanotechnológia módszere.

A nanotechnológia jelenleg a leggyorsabban fejlődő terület, melyet sikeresen alkalmaznak a Nano Protect Line termékeik előállítása során. A nanotechnológián alapuló receptúra növeli a termékek hatékonyságát, antibakteriális védelmét, antiallergén hatását, a termékek használata ezáltal még biztonságosabbá válik.


Kérem tekintse meg webáruházunkban és üzletünkben elérhető Clinex kínálatunkat, kedvező áron juthat ipari minőségű tisztítószerekhez..

ELÉRHETŐSÉGÜNK

2351 Alsónémedi, Fő út 80.

+36 20 4036296

info@toolrent.hu

A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.